Dierenarts Arnhem Schuytgraaf

Dijkstra Dierenkliniek is de dierenarts van Arnhem, gevestigd in Schuytgraaf.

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Natuurlijk kun je bij ons terecht als er een direct aanleiding voor is, maar je bent ook welkom om gewoon gezellig even langs te komen. We willen graag dat jij en jouw dierenmaatje zich op hun gemak voelen en helpen je graag jouw dier gezond te houden. Want dat is waar wij voor gaan: dieren en hun baasjes een (dieren)leven lang gelukkig samen te laten zijn. Bij voor- en tegenspoed.

De dierenarts in Arnhem die jouw dier gezond houdt, een dierenleven lang

Is er iets aan de hand met jouw huisdier, dan staan onze dierenartsen natuurlijk voor je klaar. Maar ook als er niet direct wat aan de hand is, bekommeren wij ons graag over jouw maatje.

Een nest puppy's

Aankoop- en fokbegeleiding

Hoe weet je of jouw toekomstige huisdier wel bij een goed adres vandaan komt? Of als je zelf een nestje wilt: Hoe pak je dat aan en wat zijn slimme keuzes? Met onze aankoop- en fokbegeleiding willen we jullie graag een goede start geven samen.
team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Puppy- en kittenbegeleiding

Heb je een puppy of kitten verwelkomd als nieuw gezinslid? Natuurlijk kom je voor de vaccinaties. Maar daarnaast is er meer nodig om jouw diertje gezond te laten opgroeien. Hoe ga je om met bepaald gedrag, hoe poets je tanden, wanneer knip je nagels, groeit het jonkie goed? Met deze en andere vragen helpen we met onze puppy- en kittenbegeleiding.

Puppy- en kittenbegeleiding

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Gebitscontrole

Het gebit van jouw huisdier hoor je net zo goed te verzorgen als jouw eigen gebit. Poets jij dagelijks de tanden van jouw huisdier? Net als bij de mens kunnen gebitsproblemen voor veel klachten zorgen. Dat zijn we graag voor. Je bent altijd welkom bij Dijkstra dierenartsen Arnhem om het gebit te laten controleren.
Dijkstra dierenkliniek Arnhem gewicht begeleiding

Begeleiding bij afvallen

Is jouw dier te dik? Dijkstra dierenartsen Arnhem begeleidt je gratis om jouw huisdier gewicht kwijt te raken. Want ook 35% van de huisdieren is te dik, met allerlei kwaaltjes en gezondheidsklachten tot gevolg.

Begeleiding bij afvallen

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Seniorenbegeleiding

Een diertje is sneller een ‘senior’ dan je denkt. De meeste dieren verouderen veel sneller dan mensen. Net zoals wij mensen kwaaltjes kunnen krijgen als we ouder worden, gebeurt dit bij dieren ook. En soms heb je dat helemaal niet door. Jij ziet je diertje dagelijks en kunt daarom dingen missen. Want wordt jouw dier minder actief, ga er dan niet vanuit dat dit erbij hoort. Er kan meer aan de hand zijn. Kom eens langs met jouw oudere hond of kat voor een onafhankelijke blik. Mogelijk sluipen er gezondheidsproblemen in, die jij nog niet opmerkt.

Seniorenbegeleiding

Dijkstra dierenkliniek Arnhem vaccinatie

Gezondheidschecks, vaccinaties en producten

Jouw diertje heeft verzorging nodig. Dijkstra dierenartsen Arnhem biedt preventieve zorg in abonnementsvorm, ook wel het vetplan genoemd. Neem je een abonnement, dan zijn veel verzorgingskosten inbegrepen en helpen we jouw huisdier in topconditie te houden. Vanuit het vetplan regelen we vaccinaties op maat, houden we de gezondheid van jouw dier nauwlettend in de gaten en zijn middelen tegen wormen, vlooien en teken inbegrepen. Niet alleen goed voor jouw maatje, ook voor de portemonnee. Want met goede preventieve zorg, worden gezondsheidsproblemen én kosten voorkomen.

Vetplan

Dijkstra dierenartsen Arnhem biedt extra expertise bij huidklachten, tandproblemen, chirurgie en sterilisaties

De ervaren dierenartsen van Dijkstra Dierenkliniek hebben extra expertise opgedaan op het gebied van dermatologie, tandheelkunde, chirurgie en sterilisaties.

kennismakingsmoment Dijkstra

Dermatologie

Dijkstra dierenartsen Arnhem is gespecialiseerd in dermatologie. Huisdieren met huidklachten, zoals rode vlekken, schilfers en jeuk, zijn bij ons in Schuytgraaf op de juiste plek voor een behandeling. Misschien is jouw maatje wel allergisch voor iets, komt het wat te kort in de voeding, of is er iets aan de hand dat zich uit in huidklachten. Hanny is gespecialiseerd in dermatologie en onderzoekt graag waar het probleem vandaan komt, om van daaruit de klachten te behandelen.

Dijkstra dierenkliniek Arnhem hond ziek

Tandheelkunde

De dierenartsen van Dijkstra Dierenkliniek hebben extra opleiding gevolgd op het gebied van tandheelkunde. Als jouw dier uit zijn bek stinkt, of het eet minder dan normaal. kom dan zeker even langs. Dat zijn de meest voorkomende signalen van tandproblemen. In onze kliniek hebben we alle apparatuur en kennis om jouw maatje weer te helpen aan een gezond gebit.

catfriendly

Chirurgie

Is een chirurgische ingreep nodig? Dijkstra Dierenkliniek is volledig uitgerust om chirurgische ingrepen uit te voeren. Van gebroken poten en het verwijderen van bulten en gezwellen, tot kaakoperaties en andere ingrijpende ingrepen.
Roos en Marijke voeren de meeste chirurgische ingrepen uit. Marijke is overigens onze ‘pimple-popper’. Bultjes of gezwellen? Het weghalen daarvan is helemaal aan haar besteed.

kennismakingsmoment Dijkstra

Sterilisaties

Wil je jouw dier laten steriliseren? Kom dan naar Dijkstra in Schuytgraaf. Wij voeren laparoscopische sterilisaties uit. Dat houdt in dat we steriliseren door middel van een kijkoperatie. Een stuk fijner voor jouw huisdier. Naast dat we bijna dagelijks deze sterilisaties uitvoeren, beseffen we ons dat het voor jou als eigenaar en jouw huisdier ingrijpend is. We begeleiden jullie beide om met een zo goed mogelijk gevoel het proces door te gaan.

Ervaren dierenartsen in Arnhem

De dierenartsen van Dijkstra Dierenkliniek hebben veel ervaring. De naam van de praktijk komt van Hanny Dijkstra. Hanny is al sinds 2000 dierenarts en sinds 2007 gevestigd in Schuytgraaf, tegenover De Salamander. Inmiddels bestaat het team uit drie dierenartsen en drie dierenartsassistenten.

Lees meer over het team van Dijkstra dierenartsen Arnhem >

Dijkstra dierenkliniek Arnhem team Hanny

Op zoek naar een dierenarts in Arnhem?
Kom langs bij Dijkstra Dierenkliniek

Is er iets aan de hand met jouw maatje, of ben je nieuw in Schuytgraaf en wil je even komen kennismaken? Plan een afspraak in, of kom even langs en ervaar de praktijk. Je kunt ons bellen op 026 3830138 of eenvoudig online een afspraak maken.

Dijkstra Dierenkliniek is gevestigd aan de Bergamotte 1 in Schuytgraaf – Arnhem

Zowel bij de kliniek zelf als tegenover bij De Salamander zijn voldoende parkeerplaatsen.
Ga je met het OV? Er is een bushalte om de hoek.