Dierenarts Arnhem Schuytgraaf

Dijkstra Dierenkliniek is de dierenarts van Arnhem, gevestigd in Schuytgraaf.

team Dijkstra dierenarts arnhem schuytgraaf

Natuurlijk kun je bij ons terecht als er een direct aanleiding voor is, maar je bent ook welkom om gewoon gezellig even langs te komen. We willen graag dat jij en jouw dierenmaatje zich op hun gemak voelen en helpen je graag jouw dier gezond te houden. Want dat is waar wij voor gaan: dieren en hun baasjes een (dieren)leven lang gelukkig samen te laten zijn. Bij voor- en tegenspoed.

Op zoek naar een dierenarts in Arnhem?
Kom langs bij Dijkstra Dierenkliniek

Is er iets aan de hand met jouw maatje, of ben je nieuw in Schuytgraaf en wil je even komen kennismaken? Plan een afspraak in, of kom even langs en ervaar de praktijk. Je kunt ons bellen op 026 3830138 of eenvoudig online een afspraak maken.

Dijkstra Dierenkliniek is gevestigd aan de Bergamotte 1 in Schuytgraaf – Arnhem

Woon je in Schuytgraaf dan is de kliniek dichtbij. Je vindt ons recht tegenover de Salamander. 

Kom je vanuit Arnhem, Elst, Driel of Heteren bijvoorbeeld en neem je de auto, dan kun je gebruik maken van de eigen parkeerplaatsen achter de kliniek,
Ga je met het OV? Er is een bushalte om de hoek.

Ervaren dierenartsen in Arnhem

De dierenartsen van Dijkstra Dierenkliniek hebben veel ervaring. De naam van de praktijk komt van Hanny Dijkstra. Hanny is al sinds 2000 dierenarts en sinds 2007 gevestigd in Schuytgraaf, tegenover De Salamander. Inmiddels bestaat het team uit drie dierenartsen en drie dierenartsassistenten.

Lees meer over het team van Dijkstra dierenartsen Arnhem

Dijkstra dierenkliniek Arnhem team Hanny

Dijkstra dierenartsen Arnhem biedt extra expertise bij huidklachten, tandproblemen, chirurgie en sterilisaties

kennismakingsmoment Dijkstra

Dermatologie

Dijkstra dierenartsen Arnhem hebben zich toegelegd op de dermatologie. Huisdieren met huidklachten, zoals rode vlekken, schilfers en jeuk, zijn bij ons in Schuytgraaf op de juiste plek voor een behandeling. Misschien is jouw maatje wel allergisch voor iets, ligt het aan de voeding, of is er iets aan de hand dat zich uit in huidklachten. Wij hebben hier dagelijks mee te maken in onze kliniek en onderzoeken graag waar het probleem vandaan komt, om van daaruit de klachten te behandelen.

Dijkstra dierenkliniek Arnhem hond ziek

Tandheelkunde

De dierenartsen van Dijkstra Dierenkliniek hebben extra opleiding gevolgd op het gebied van tandheelkunde. Als jouw dier uit zijn bek stinkt, het eet minder of je dier knoeit met het eten, kom dan zeker even langs. Dat zijn de meest voorkomende signalen van tandproblemen. In onze kliniek hebben we alle apparatuur en kennis om jouw maatje weer te helpen aan een gezond gebit.

catfriendly

Chirurgie

Is een chirurgische ingreep nodig? Dijkstra Dierenkliniek is volledig uitgerust om chirurgische ingrepen uit te voeren. Van gebroken poten en het verwijderen van bulten en gezwellen, tot kaakoperaties en andere ingrijpende ingrepen.
De meeste ingrepen worden uitgevoerd door Roos en Marijke.

 

kennismakingsmoment Dijkstra

Castratie en sterilisaties

Wil je jouw dier laten castreren of steriliseren? Kom dan naar Dijkstra in Schuytgraaf. Wij voeren laparoscopische sterilisaties uit. Dat houdt in dat we steriliseren door middel van een kijkoperatie. Een stuk fijner voor jouw huisdier. Naast dat we bijna dagelijks deze sterilisaties uitvoeren, beseffen we ons dat het voor jou als eigenaar en jouw huisdier ingrijpend is. We begeleiden jullie beide om met een zo goed mogelijk gevoel het proces door te gaan.

drachtbegeleiding - drachtig teefje

Röntgen en echo

Heeft jouw huisdier een ongeluk gehad en is röntgenfoto nodig? Heb je officiële röntchenfoto’s nodig van jouw rashond om Heupdysplasie (HD) en/of elleboogdysplasie (ED) uit te sluiten? Of is jouw huisdier drachtig en wil je dat bevestigd zien met een echo of weten hoeveel kleintjes verwacht worden?

Dit zijn voorbeelden waar onze dierenarts met behulp van röntgenapparaat en de echo-apparatuur helpen. 

De dierenarts in Arnhem die jouw dier gezond houdt, een dierenleven lang

Is er iets aan de hand met jouw huisdier, dan staan onze dierenartsen natuurlijk voor je klaar.
Maar ook als er niet direct wat aan de hand is, bekommeren wij ons graag over jouw maatje.

puppy kitten begeleiding

Vlooien, wormen, teken

Jouw huisdier kan te maken krijgen met parasieten als vlooien, wormen of teken. Super vervelend, want jouw huisdier kan er veel last van hebben of ziek van worden. Maden bij konijnen kunnen zelfs dodelijk zijn. Wij adviseren je graag hoe je dit kunt voorkomen en hebben de juiste producten om parasieten te voorkomen of om er vanaf te komen. 

Dijkstra dierenkliniek Arnhem vaccinatie

Vaccinaties

Je huisdier inenten tegen veelvoorkomende ziektes is erg belangrijk. Bij Dijkstra Dierenkliniek kun je terecht voor alle vaccinaties voor jouw hond, kat of konijn.

Liever eerst weten of het echt nodig is en of jouw dier niet al voldoende antistoffen heeft? Met een titerbepaling kunnen dit controleren, voordat we vaccineren.

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Gebitscontrole

Het gebit van jouw huisdier hoor je net zo goed te verzorgen als jouw eigen gebit. Poets jij dagelijks de tanden van jouw huisdier? Net als bij de mens kunnen gebitsproblemen voor veel klachten zorgen. Dat zijn we graag voor. Je bent altijd welkom bij Dijkstra dierenartsen Arnhem om het gebit te laten controleren.

Een nest puppy's

Fok- en Drachtbegeleiding

Wil je graag een nestje, maar heb je hier nog geen ervaring mee? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het drachtig raken van jouw maatje, wil je echo’s van de dracht, of kun je wel hulp gebruiken bij de geboorte? Wij helpen je gezonde puppy’s te krijgen.

puppy kitten begeleiding

Puppy- en kittenbegeleiding

Heb je een puppy of kitten verwelkomd als nieuw gezinslid? Natuurlijk kom je voor de vaccinaties. Maar daarnaast is er meer nodig om jouw diertje gezond te laten opgroeien. Hoe ga je om met bepaald gedrag, hoe poets je tanden, wanneer knip je nagels, groeit het jonkie goed? Met deze en andere vragen helpen we met onze puppy- en kittenbegeleiding.

Puppybegeleiding

Hond of kat kopen

Je overweegt om een hond of kat te kopen. De beslissing voor welk beestje je gaat, is er eentje waar je het een dierenleven lang mee moet doen. Tenminste, dat is de bedoeling. Maak je een verkeerde keuze, dan is dit sneu voor jou, maar ook voor het dier. We helpen je dan ook graag om een goede keuze te maken.

Dijkstra dierenkliniek Arnhem gewicht begeleiding

Begeleiding bij afvallen

Is jouw dier te dik? Dijkstra dierenartsen Arnhem begeleidt je gratis om jouw huisdier gewicht kwijt te laten raken. Want ook 35% van de huisdieren is te dik, met allerlei kwaaltjes en gezondheidsklachten tot gevolg.

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Seniorenbegeleiding

Een diertje is sneller een ‘senior’ dan je denkt. De meeste dieren verouderen veel sneller dan mensen. Net zoals wij mensen kwaaltjes kunnen krijgen als we ouder worden, gebeurt dit bij dieren ook. En soms heb je dat helemaal niet door. Jij ziet je diertje dagelijks en kunt daarom dingen missen. Want wordt jouw dier minder actief, ga er dan niet vanuit dat dit erbij hoort. Er kan meer aan de hand zijn. Kom eens langs met jouw oudere hond of kat voor een onafhankelijke blik.

Dierenarts Hanny Dijkstra nagels knippen kat

Abonnement

Jouw diertje heeft verzorging nodig. Dijkstra dierenartsen Arnhem biedt preventieve zorg in abonnementsvorm, ook wel het vetplan genoemd. Neem je een abonnement, dan zijn veel verzorgingskosten inbegrepen en helpen we jouw huisdier in topconditie te houden. Vanuit het vetplan regelen we vaccinaties op maat, houden we de gezondheid van jouw dier nauwlettend in de gaten en zijn middelen tegen wormen, vlooien en teken inbegrepen.

Afspraak maken

Is jouw maatje ziek? Wil je graag een afspraak maken of even bellen voor advies? Jullie kunnen altijd bij ons terecht.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor als het geen haast heeft. Liever vandaag nog terecht? Bel dan even, we houden altijd ruimte voor als een snelle afspraak nodig is.

Dijkstra dierenkliniek Arnhem wachtkamer