voor bezorgde baasjes

Zorg

Ziek worden plan je niet. Daar houden we tijd voor vrij.
Voor vandaag nog een afspraak maken? Bel: 026 3830138

Als er iets met jouw huisdier aan de hand is, vertrouw je graag op de expertise van jouw dierenarts.
Plan direct een afspraak, neem contact op, of lees meer over onze expertises.

kennismakingsmoment Dijkstra

Dermatologie

Dijkstra dierenartsen Arnhem is gespecialiseerd in dermatologie. Huisdieren met huidklachten, zoals rode vlekken, schilfers en jeuk, zijn bij ons in Schuytgraaf op de juiste plek voor een behandeling. Misschien is jouw maatje wel allergisch voor iets, komt het wat te kort in de voeding, of is er iets aan de hand dat zich uit in huidklachten. Hanny is gespecialiseerd in dermatologie en onderzoekt graag waar het probleem vandaan komt, om van daaruit de klachten te behandelen.

Dijkstra dierenkliniek Arnhem hond ziek

Tandheelkunde

De dierenartsen van Dijkstra Dierenkliniek hebben extra opleiding gevolgd op het gebied van tandheelkunde. Als jouw dier uit zijn bek stinkt, of het eet minder dan normaal. kom dan zeker even langs. Dat zijn de meest voorkomende signalen van tandproblemen. In onze kliniek hebben we alle apparatuur en kennis om jouw maatje weer te helpen aan een gezond gebit.

catfriendly

Chirurgie

Is een chirurgische ingreep nodig? Dijkstra Dierenkliniek is volledig uitgerust om chirurgische ingrepen uit te voeren. Van gebroken poten en het verwijderen van bulten en gezwellen, tot kaakoperaties en andere ingrijpende ingrepen. De meeste chirurgische ingrepen worden uitgevoerd door Roos en Marijke.

kennismakingsmoment Dijkstra

Castratie en sterilisaties

Wil je jouw dier laten castreren of steriliseren? Kom dan naar Dijkstra in Schuytgraaf. Wij voeren laparoscopische sterilisaties uit. Dat houdt in dat we steriliseren door middel van een kijkoperatie. Een stuk fijner voor jouw huisdier. Naast dat we bijna dagelijks deze sterilisaties uitvoeren, beseffen we ons dat het voor jou als eigenaar en jouw huisdier ingrijpend is. We begeleiden jullie beide om met een zo goed mogelijk gevoel het proces door te gaan.

drachtbegeleiding - drachtig teefje

Röntgen en echo

Heeft jouw huisdier een ongeluk gehad en is röntgenfoto nodig? Heb je officiële röntchenfoto’s nodig van jouw rashond om Heupdysplasie (HD) en/of elleboogdysplasie (ED) uit te sluiten? Of is jouw huisdier drachtig en wil je dat bevestigd zien met een echo of weten hoeveel kleintjes verwacht worden?

Dit zijn voorbeelden waar onze dierenarts met behulp van röntgenapparaat en de echo-apparatuur helpen. 

Spoed?

Wil je weten waar je nú terecht kunt? Bel dan naar onze kliniek. Zijn we niet open, dan speelt er een bandje waarop je hoort wie er op dat moment de spoeddienst heeft (en waar je dus naar toe kunt bellen).

Je bereikt Dijkstra Dierenkliniek op dit nummer: 026-3830138.
Spoed

Laat ons jou helpen jouw huisdier gezond te houden

Je bent altijd welkom bij Dijkstra Dierenkliniek in Schuytgraaf. Loop gerust even binnen met je huisdier. Is het een korte gezondheidscheck, dan kan dat meestal meteen. Anders plannen we samen even een afspraak in. Jullie zijn welkom, de brokjes staan klaar!

Dijkstra dierenkliniek Arnhem team Hanny
Dijkstra dierenkliniek

Dijkstra Dierenkliniek is gevestigd aan de Bergamotte 1 in Schuytgraaf – Arnhem