je huisdier gezond houden begint hier

Gezond blijven

Ziek worden plan je niet. Daar houden we tijd voor vrij.
Voor vandaag nog een afspraak maken? Bel: 026 3830138

Jouw huisdier is je maatje. Natuurlijk wil je hem of haar het liefste zo lang bij je houden. En natuurlijk zo gezond mogelijk. Dijkstra Dierenkliniek helpt je jouw hond, kat, konijn of knaagdier gezond te houden. Dat doen wij met alle liefde. We bieden verschillende gezondheidschecks en begeleiding aan om jouw huisdier gezond te houden. Een cliché maar waar: voorkomen is beter dan genezen.

Een nest puppy's

Fok- en drachtbegeleiding

Wil je binnenkort een nestje? We helpen je er graag bij. Van het bepalen van het juiste dekmoment, begeleiding tijdens de dracht, tot de geboorte en de periode daarna.
Fok- en drachtbegeleiding
hond kat ziek plast in huis

Hond of kat kopen

Overweeg je een huisdier aan te schaffen? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De beslissing voor welk huisdier je gaat, is er eentje waar je het een dierenleven lang mee moet doen.

Hulp bij aanschaffen huisdier

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Puppy- en kittenbegeleiding

Heb je een puppy of kitten verwelkomd als nieuw gezinslid? Natuurlijk kom je voor de vaccinaties. Maar daarnaast is er meer nodig om jouw huisdier gezond te laten opgroeien. Hoe ga je om met bepaald gedrag, hoe poets je tanden, wanneer knip je nagels, groeit het jonkie goed? Met deze en andere vragen helpen we met onze puppy- en kittenbegeleiding.

Puppy- en kittenbegeleiding

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Gebitscontrole

Het gebit van jouw huisdier hoor je net zo goed te verzorgen als jouw eigen gebit. Poets jij dagelijks de tanden van jouw huisdier? Net als bij de mens kunnen gebitsproblemen voor veel klachten zorgen. Maar bij dieren blijven gebitsproblemen vaak lang onopgemerkt totdat behandeling onvermijdelijk is. Lees hoe je zelf het gebit van jouw huisdier controleert of kom langs voor gratis gebitscontroles.

Gebitscontrole

Dijkstra dierenkliniek Arnhem gewicht begeleiding

Begeleiding bij afvallen

Is jouw dier te dik? Dijkstra dierenartsen Arnhem begeleidt je gratis om jouw huisdier gewicht kwijt te raken. Want ook 35% van de huisdieren is te dik, met allerlei kwaaltjes en gezondheidsklachten tot gevolg.

Afvallen

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Seniorenbegeleiding

Een huisdier is sneller een ‘senior’ dan je denkt. De meeste dieren verouderen veel sneller dan mensen. Net zoals wij mensen kwaaltjes kunnen krijgen als we ouder worden, gebeurt dit bij dieren ook. En soms heb je dat helemaal niet door. Jij ziet je huisdier dagelijks en kunt daarom dingen missen. Kom eens langs met jouw oudere hond of kat voor een onafhankelijke blik. Mogelijk sluipen er gezondheidsproblemen in, die jij nog niet op hebt gemerkt.

Seniorenbegeleiding

Dijkstra dierenkliniek Arnhem vaccinatie

Vaccineren en titeren

Wanneer is jouw huisdier toe aan zijn of haar vaccinatie? En is een volledige vaccinatie wel nodig? Wij helpen je met het de juiste vaccinaties.

Vaccineren

DSC vaccinatie hond

Vlooien, wormen en teken

Bescherm je huisdier tegen vlooien, teken en wormen. Wij hebben de juiste producten in huis.

anti-parasitair

team Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem

Abonnement

Jouw huisdier heeft verzorging nodig. Dijkstra Dierenkliniek Arnhem biedt preventieve zorg in abonnementsvorm, ook wel het vetplan genoemd. Vanuit het vetplan regelen we vaccinaties op maat, houden we de gezondheid van jouw dier nauwlettend in de gaten en zijn middelen tegen wormen, vlooien en teken inbegrepen.

Vetplan

Laat ons jou helpen jouw huisdier gezond te houden

Je bent altijd welkom bij Dijkstra Dierenkliniek in Schuytgraaf. Loop gerust even binnen met je huisdier. Is het een korte gezondheidscheck, dan kan dat meestal meteen. Anders plannen we samen even een afspraak in. Jullie zijn welkom, de brokjes staan klaar!

team Dijkstra dierenarts arnhem schuytgraaf