Op zoek naar een dierenarts met een specifiek specialisme in Elst?

Dijkstra Dierenkliniek in Schuytgraaf is gespecialiseerd in dermatologie, allergie, chirurgie (waaronder sterilisaties) en tandheelkunde.

Dierenartsenpraktijk Elst aan de Rijksstraatweg is gesloten, waardoor je als je in Elst en omstreken woont misschien op zoek bent naar een nieuwe dierenarts. Of niet weet waar je naar toe kunt met je nieuwe huisdier. Dijkstra Dierenkliniek biedt de oplossing!

Je bent welkom in onze laagdrempelige kliniek met hoog kwalitatieve diergeneeskundige zorg. Op slechts 7 minuten rijden vanaf het centrum van Elst zijn wij er voor je als je vragen hebt over de gezondheid van je huisdier. Je kunt bij ons terecht als je hulp nodig hebt als je dier ziek is én als je hem of haar zo gezond mogelijk wilt houden. Wil je kennis komen maken? Bel ons dan op 026-3830138 of maak online een afspraak voor een kennismakingsmoment.

Dijkstra Dierenartsen biedt extra expertise bij huidklachten, tandproblemen, chirurgie en sterilisaties

Kom je uit Elst en zoek je een goede dierenarts voor jouw maatje? Mensen uit de wijde regio van Arnhem komen naar Dijkstra dierenkliniek voor de expertise op bepaalde vlakken. Heeft jouw hond de hele dag jeuk en kun je maar geen oplossing vinden? Of heeft jouw huisdier een complexe operatie nodig? Dan zijn jullie bij Dijkstra Dierenkliniek in goede handen.

kennismakingsmoment Dijkstra

Dermatologie en allergie

Dijkstra dierenartsen Arnhem is gespecialiseerd in dermatologie. Huisdieren met huidklachten, zoals rode vlekken, schilfers en jeuk, zijn bij ons in Schuytgraaf op de juiste plek voor een behandeling. Misschien is jouw maatje wel allergisch voor iets, komt het wat te kort in de voeding, of is er iets aan de hand dat zich uit in huidklachten. Hanny is gespecialiseerd in dermatologie en onderzoekt graag waar het probleem vandaan komt, om van daaruit de klachten te behandelen.

Dijkstra dierenkliniek Arnhem hond ziek

Tandheelkunde

De dierenartsen van Dijkstra Dierenkliniek hebben extra opleiding gevolgd op het gebied van tandheelkunde. Als jouw dier uit zijn bek stinkt, of het eet minder dan normaal. kom dan zeker even langs. Dat zijn de meest voorkomende signalen van tandproblemen. In onze kliniek hebben we alle apparatuur en kennis om jouw maatje weer te helpen aan een gezond gebit.

catfriendly

Chirurgie

Is een chirurgische ingreep nodig? Dijkstra Dierenkliniek is volledig uitgerust om chirurgische ingrepen uit te voeren. Van gebroken poten en het verwijderen van bulten en gezwellen, tot kaakoperaties en andere ingrijpende ingrepen.

kennismakingsmoment Dijkstra

Sterilisaties

Wil je jouw dier laten steriliseren of castreren? Kom dan naar Dijkstra in Schuytgraaf. Wij voeren laparoscopische sterilisaties uit. Dat houdt in dat we steriliseren door middel van een kijkoperatie. Een stuk fijner voor jouw huisdier. Naast dat we bijna dagelijks deze sterilisaties uitvoeren, beseffen we ons dat het voor jou als eigenaar en jouw huisdier ingrijpend is. We begeleiden jullie beide om met een zo goed mogelijk gevoel het proces door te gaan.

Ons team

Bij Dijkstra Dierenkliniek zijn drie dierenartsen en drie paraveterinairen werkzaam.

Ons team streeft ernaar moderne diergeneeskunde te bedrijven door de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede sfeer op de praktijk. Mensen moeten zich welkom voelen en ons te allen tijde kunnen raadplegen.

Wij luisteren aandachtig naar jou en naar de signalen van je huisdier. Samen komen we verder!

Dijkstra Dierenkliniek is gevestigd aan de Bergamotte 1 in Schuytgraaf

Kom je vanuit Elst naar Dijkstra Dierenkliniek? Dan sta je binnen enkele minuten bij ons op de stoep. Je kunt je auto gerust parkeren achter de kliniek.

Ga je met het OV? Er is een bushalte om de hoek.

Openingstijden

Ma: 08.30 – 18.00
Di: 08.30 – 19.30
Wo: 08.30 – 18.00
Do: 08.30 – 19.30
Vr: 08.30 – 18.00
Za: 09.30 – 11.30

Adres

Dijkstra Dierenkliniek
Bergamotte 1
6846 HP Arnhem (Schuytgraaf)

Tel: 026-3830138

Dijkstra dierenkliniek dierenarts Arnhem Schuytgraaf - icoon