Goedkoop vaccineren☺

Het vaccinatie-

spreekuur kan weer!

 We doen het volgens de geldende coronaregels, maar omdat het vaak erg druk zijn dit de extra regels:

  • het is op afspraak (dat was het sowieso al, dus niets nieuws hier)
  • je wacht buiten en wij roepen je naar binnen zodra je aan de beurt bent
  • wij helpen je de looplijnen te volgen
  • én kom met  een flinke portie geduld ☺

Meer belangrijke informatie over het vaccinatiespreekuur kun je hieronder lezen.

Tot dan, gezellig!

 Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken:

Goedkoop

vaccineren

Het vaccinatiespreekuur

De jaarlijkse gezondheidscontrole is heel erg belangrijk, maar misschien wil jíj deze controle liever niet. Daarvoor hebben wij het vaccinatiespreekuur bedacht:

Bij kinderen wordt vaccineren vaak als volgt gedaan: je staat in de rij met je arm klaar en wacht totdat je aan de beurt bent. Als het zover is, krijg je de prik en ga je weer naar huis. Geen onderzoek of vragen. Dat kan bij dieren ook zo gedaan worden. Daarom hebben wij een vaccinatiespreekuur ontwikkeld. Tijdens dat spreekuur kan je huisdier snel geënt worden.

Voor deelname aan dit spreekuur is het wel belangrijk dat je huisdier klinisch gezond is, anders kan er niet gevaccineerd worden. Dieren kunnen zelf niet vertellen of er iets mis is en het kan gebeuren dat je als baasje iets over het hoofd ziet. Als ons toch iets opvalt laten we je dat altijd even weten zodat je als je wilt daarvoor een afspraak kunt inplannen. Niets moet, maar het kan wel.

Hoe het werkt

Wat kan je verwachten?

  1. indien mogelijk een razendsnel verkort klinisch onderzoek.
  2. Goedkoop vaccineren voor 30 euro per vaccin (voor honden en katten vanaf 1 jaar). Met uitzondering op de Rabiës vaccinatie, deze kost 37 euro.
  3. Goedkoop vaccineren voor 44,50 euro per het nieuwste vaccin voor het konijn.
  4. Goedkoop chippen en registreren voor 37 euro met de unieke BackHome chip.
  5. Indien nodig, advisering voor een vervolgafspraak.

Wat kan je niet verwachten?

Uitgebreide onderzoeken of overleg en vraagmomenten met de dierenarts. Hiervoor kan je natuurlijk altijd op een ander moment een afspraak maken bij ons.

Het welzijn van je huisdier en dus een uitgebreide jaarlijkse gezondheidscontrole blijven belangrijk. Mocht je vragen hebben of als wij tijdens het spreekuur bijzonderheden constateren, dan adviseren we je om een afspraak te maken voor een consult.

Vindt je huisdier het erg spannend, dan is het belangrijk om hem of haar rustig te behandelen en meer tijd te nemen voor de gezondheidscontrole en de vaccinatie. Voor deze dieren is het vaccinatiespreekuur niet passend. De beste oplossing is dan om een gewone afspraak te maken voor je huisdier.

Voorwaarden

Je kunt alleen naar het vaccinatiespreekuur komen als je huisdier de volledige puppy- of kittenvaccinaties heeft gehad.  Heeft jouw huisdier last van spanning of stress? Dan is het vaccinatiespreekuur ongeschikt.  Maak in deze gevallen een  afspraak maken bij ons op de kliniek.  

Verder geldt dat we voor de vaccinaties jouw gegevens en die van je huisdier nodig hebben. Als je nog niet eerder bij ons langs bent geweest, dan moeten deze gegevens bij ons worden vastgelegd.

Wanneer?

Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor de jaarlijkse gezondheidscontrole voorafgaand aan de vaccinatie bij hun kat. Daarom doen we het vaccinatiespreekuur alleen nog op afspraak op  iedere eerste zaterdag van de oneven maanden tussen 11.30 en 12.30.

De oneven maanden zijn: januari, mei, juli, september en november.

Hoe?

Je kan een afspraak maken voor het vaccinatiespreekuur door ons te bellen op 026-38 301 38 of door online in onze agenda een afspraak in te plannen. Kom je gewoon langs tijdens dit spreekuur?, houd er dan rekening mee dat klanten met een afspraak voor gaan.

Natuurlijk kan ook jij bij ons een afspraak maken voor de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie. Op die manier krijg je de mogelijkheid om al je vragen te stellen en eventuele problemen aan te kaarten.