Videobellen met de dierenarts

Soms is langskomen op de praktijk lastig, maar wil je toch heel graag ondersteuning van een dierenarts. Wij vonden de oplossing.

Het is niet altijd handig om naar de dierenarts te moeten

Je hebt vragen of twijfels over je huisdier en je weet niet zo goed wat je moet doen. Langs gaan bij de kliniek? Net vandaag, nu je het al zo druk hebt. Een vergadering voor je werk, de zwemles van de kinderen, boodschappen doen… Eigenlijk past de dierenarts niet meer in je agenda.

Maar toch blijft het knagen. Wat als je dier iets ernstigs onder de leden heeft? Of iets dat niet uit zichzelf overgaat? Je voelt je  verantwoordelijk, alleen had je al zoveel ballen in de lucht te houden.

We kunnen het ons helemaal voorstellen en hebben daarom een oplossing gezocht voor dit veelvoorkomende probleem.

Helpen op afstand, oftewel: Videobellen voor een videoconsult!   

Wat zijn de voordelen van een consult via videobellen?

Allereerst is het natuurlijk super handig dat het je tijd scheelt. Je hoeft niet naar de kliniek te komen en dus hoef je niet meer in de auto te springen om advies te krijgen. Woon je ver weg, of woon je dichtbij?  Met videobellen maakt afstand niet meer uit.  Wil je een second opinion gewoon om te weten of je op de goede weg bent? Super handig, het kan allemaal

Ook voor je dier heeft het voordelen. Stel jij, je huisdier, of jullie beide vinden een bezoek aan de dierenarts spannend en stressvol, eerst een videoconsult is dan een uitkomst. Met videobellen kun je bovendien eventueel laten zien hoe jouw huisdier zich in zijn natuurlijke omgeving gedraagt.

Disclaimer: het is logischerwijs niet mogelijk om een lichamelijk onderzoek te doen bij je huisdier via de telefoon. Als uit jouw verhaal blijkt dat  om jou huisdier goed te kunnen helpen uitgebreider onderzoek in een dierenkliniek verstandig is, dan zullen we je daar eerlijk over informeren.

N

Vanuit het comfort van je eigen huis

N

Bespaart tijd

N

Stressvrij voor je dier

N

Door de meeste huisdierenverzekeraars vergoed

N

De kwaliteit van zorg die je gewend bent van in de kliniek

N

Gegarandeerd in gesprek met een 100% deskundige dierenarts

Hoe werkt het?

Een consult via videobellen duurt 15 minuten en kost €37,50. Betaling vindt vooraf plaats door middel van een betaalverzoek via e-mail of WhatsApp.

Nu een videoconsult inplannen? Druk op onderstaande knop. We plannen graag een afspraak met je in.

Tips om het maximale uit je videoconsult te halen

Natuurlijk wil je het maximale uit het videoconsult halen. Daarom geven we je graag drie tips die je helpen bij de voorbereiding van een prettig, succesvol videoconsult met één van de deskundige dierenartsen van Dijkstra Dierenkliniek:

  1. Houd het chipnummer en het vaccinatieboekje of dierenpaspoort van je huisdier paraat. Het zou kunnen dat we je vragen om het nummer door te geven of iets op te zoeken in het boekje/paspoort.
  2. Noteer alvast je vragen. Op die manier weet je zeker dat je niets vergeet. 
  3. Stel jezelf de vraag: hoelang speelt het probleem al? Dat is belangrijke informatie voor de dierenarts, omdat het helpt de ernst van het probleem in te schatten. 

Ons team

Bij Dijkstra Dierenkliniek in Arnhem Schuytgraaf zijn drie dierenartsen en drie paraveterinairen werkzaam.

Ons team streeft ernaar moderne diergeneeskunde te bedrijven door de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen. Mensen moeten zich welkom voelen en ons te allen tijde kunnen raadplegen, ook als langskomen op de kliniek om welke reden dan ook niet lukt.

Wij luisteren aandachtig naar jou en naar de signalen van je huisdier. Want je dier verdient de beste zorg. Samen komen we verder!