eindelijk de duidelijkheid waar je naar zocht

Mogelijkheden

& expertise

Bij Dijkstra Dierenkliniek hebben we enorm veel kennis in huis. Op allerlei gebieden. We helpen je daarom graag om het verzorgen van je huisdier zo makkelijk mogelijk te maken door duidelijkheid te scheppen. Want wat houden al die diensten die wij aanbieden nou eigenlijk in? En wat kun je verwachten?

Of je huisdier nu opgenomen moet worden, een operatie moet ondergaan of een echo gaat krijgen, we geven je graag een kijkje in onze keuken. Dan weet je waar jij en je dier aan toe zijn en kun je je zo goed mogelijk voorbereiden op dat wat er gaat komen. 🙂

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en expertise die wij hebben? Lees dan verder op deze pagina.

Dijkstra dierenkliniek Arnhem mogelijkheden

Neem een kijkje in onze keuken

Dijkstra dierenkliniek Arnhem aanschaf puppy

Aanschaf dier

Je wilt een nieuw huisdier kopen, maar twijfelt hoe je dat het beste kunt aanpakken. Wij helpen je graag verder door onze kennis met je te delen.

Laparoscopie

Bij Dijkstra Dierenkliniek bieden wij een speciaal soort operatie aan: de laparoscopische sterillisatie. Maar wat zijn daar dan de voordelen van?

Dijkstra dierenkliniek Arnhem mogelijkheden expertise rontgen

Röntgen

Soms is het voor dieren nodig om een röntgenfoto te laten maken, net als bij mensen als ze bijvoorbeeld iets gebroken hebben. Dat kunnen we in onze kliniek.

Aanbevolen door de dierenarts

Handige tips over producten die het leven van je dier een stukje leuker en/of makkelijker maken. 

Trimsalon

Kiki Vos-O’Hagan is met haar Kattentrimsalon Purrrfect gevestigd in het gebouw van Dijkstra Dierenkliniek. Zij is naast haar baan als Paraveterinair in onze kliniek ook werkzaam als gediplomeerd kattentrimster.

Kattenkliniek

Yes! Eindelijk een plek waar jij en jouw kat stressvrij geholpen kunnen worden!